Badkamer Studio Utrecht

Badkamer Studio Utrecht

In onze ruim opgezette showroom in Utrecht kunt u inspiratie opdoen aan de hand van tientallen voorbeeldbadkamers. U maakt kennis met  organische, moderne, klassieke, rustieke en industriële badkamers, de daarbij behorende maatwerk producten van o.a. solid surface, massief eikenhout en glas en verschillende soorten materialen en tegels voor op wanden en vloeren!

 
Specialist in maatwerk

Badkamer Studio Utrecht is badkamerspecialist in maatwerk oplossingen. Maatwerk wastafels gemaakt van solid surface, maatwerk badmeubelen van massief eikenhout of MDF gelakt, maatwerk spiegels met LED verlichting en maatwerk glazen douchewanden. Maar dat is nog niet alles! Wij onderscheiden ons ook met fotorealistische 3D ontwerpen, mat zwarte- en RVS kranen en betonciré op wanden en vloeren! 

 

Van A tot Z voor u geregeld!

Met ons gehele team zorgen we ervoor dat we u inspirerenadviseren en tevens uw nieuwe badkamer in 3D ontwerpenOok helpen we u bij het vinden van de juiste installateurs, zodat uw badkamer tot in de kleinste details door de juiste vakmensen geïnstalleerd wordt! Alles om ervoor te zorgen dat u voor 100% tevreden bent! Benieuwd naar alle projecten? Klik dan hier of klik hieronder op de foto’s voor meer inspiratie!

Inspiratie

Badkamers
Inspiratie uit onze showroom in Utrecht

Hier kunt u Badkamer Studio Utrecht vinden!

Showroom Openingstijden
Maandag & Dinsdag:  Op afspraak
Woensdag t/m Zaterdag:  09:00 – 17:00

Badkamer Studio Utrecht
Atoomweg 514A
3542 AB / Utrecht / Nederland
+31 (0)30 227 1787
www.badkamer-studio.nl