Badkamer Studio Utrecht

Badkamer Studio Utrecht

In onze ruim opgezette showroom in Utrecht kunt u inspiratie opdoen aan de hand van tientallen voorbeeldbadkamers. U maakt kennis met  organische, moderne, klassieke, rustieke en industriële badkamers, de daarbij behorende producten gemaakt van o.a. solid surface, massief eikenhout en Corian en verschillende soorten materialen en tegels voor op wanden en vloeren!

 
Specialist in maatwerk

Badkamer Studio Utrecht is specialist in maatwerk. Maatwerk wastafels gemaakt van solid surface, maatwerk badmeubelen van massief eikenhout, maatwerk spiegels met LED verlichting en maatwerk glazen douchewanden. Maar dat is nog niet alles! Wij onderscheiden ons ook met fotorealistische 3D ontwerpen, mat zwarte- en RVS kranen en betonciré op wanden en vloeren! 

 

Van A tot Z voor u geregeld!

Met ons gehele team zorgen we ervoor dat we u inspireren, adviseren en uw nieuwe badkamer ontwerpen en monteren. Badkamer Studio heeft namelijk haar eigen montage team en daardoor kunnen wij u het totaalconcept aanbieden! Alles om ervoor te zorgen dat u voor 100% tevreden bent! Benieuwd naar onze realisaties tot nu toe? Klik dan hier of klik hieronder op de foto’s voor meer inspiratie!

Inspiratie

Inspiratie uit onze showroom in Utrecht

Hier kunt u Badkamer Studio Utrecht vinden!

Showroom Openingstijden
maandag t/m vrijdag:  09:00 – 17:30
zaterdag:  09:00 – 17:00

Badkamer Studio Utrecht
Atoomweg 514A
3542 AB / Utrecht / Nederland
+31 (0)30 227 1787
www.badkamer-studio.nl